Entre eskamots i embolcalls!

La comissió d'alumnes de Barcelona Escoles més Sostenibles segueix treball i aconseguint que poc es vagi prenent consciència de coses realment importants, entre les quals tenim la reducció de residus i millorar el medi ambient tot fent petites accions. 




El passat 28 d'abril una representació de 5è, 6è i 1r d'ESO van anar al Centre Cívic Can Déu on es vam trobar amb els centres centres i junts vam passar un matí d'allò més teatral i aprenent com podem crear un eskamot verd a l'Escola. Un eskamot es tracta d'un grup amb ganes de treballar, format per persones responsables, amb ganes d'escoltar, facilitador,  persuasiu, cooperador... un grup encarregat de vetllar pel medi ambient i buscant també aconseguir que tothom compleixi l'establert i així entre tots es vagin complint els objectius que ens anem proposant. 

A l'apartat d'imatges de l'escola  o en aquest  LINK  podeu veure les imatges: 




De ben segur que ben aviat tindrem notícies de l'eskamot de l'escola que té moltes ganes de vestir-se de verd i treballar!!!

I seguint amb la implicació dels alumnes el passat dijous vam obtenir els resultat finals del projecte embolcalls sostenibles i des d'aquí volem felicitar als grups de P3, 3r d'EP i 4r d'ESO ja que la reducció d'embolcalls d'uns sols ús ha estat molta i això ens situa en una bona posició!!!  Ara cal seguir amb aquests bons hàbits!!!






Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada